Ако искаме България да стане латиноамериканска държава, гласувайте за ГЕРБ. В

...
Ако искаме България да стане латиноамериканска държава, гласувайте за ГЕРБ. В
Коментари Харесай

Асен Василев: Ако искате постна пица, пак гласувайте за ГЕРБ

Ако желаеме България да стане латиноамериканска страна, гласувайте за ГЕРБ. В момента страната е по-богата. Хората също. Увеличили са се пенсиите. С над 400 лв. се е нараснала пенсията за 3 години. С още близо 100 лв. ще се усили от 1 юли тази година. Това ще разреши на хората да не избират сред хляба и медикаментите. Ако желаеме да сме европейска страна, би трябвало да се грижим за нашите родители, поучава финансовият министър Асен Василев, представен от News.bg.

" Това не е смирение, това не е лява политика, това е човешка политика ", сподели Василев. Всички би трябвало да могат да берат плодовете на своя труд, упорства той. " Благата не би трябвало да са за назначени бизнесмени. Ако желаеме България да стане латиноамериканска страна, гласувайте за ГЕРБ ", прикани финансист номер 1.

Образованието би трябвало да е налично и качествено за всички, по думите му. А достиженията си той показа в " рубриката: " Нищо не свършихте ".

Той се оплака, че срещнал опозиция при отпущането на повече пари за предварителна защита и профилактика. Далеч сме от европейското опазване на здравето, само че са направени първи стъпки, макар съпротивата, съобщи Василев.

Той призова герберите, в случай че желаят обикновено опазване на здравето, да седнат и да го създадат.

" По кой път желаете да се развива България - по латиноамериканския с малко богати или по европейския, където всеки може да се развива, този на върховенството на закона ", обърна се Асен Василев към негласуващите българи.

" Ако желаете модела на постната пица, позволете на ГЕРБ пак да завоюват ", добави той.

Трябва да имаме почтен мач, не авансово уречен, съобщи министърът на финансите. Това ГЕРБ и ДПС не желаят да позволен, по тази причина отиваме на избори, изясни Василев.

И приключи с нотка на оптимизъм: ако изборите са почтени, даже българите зад граница ще дадат втори късмет на България.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР